Beauty

In onze schoonheidssalon kunt u terecht voor diverse gezichtsbehandelingen, huid verbeterende behandelingen, massages, een manicure en medische pedicure. Wij werken met de topmerken Neoderma en Payot. Ook voor uw (bruids) make-up van het merk Pupa kunt u bij ons terecht. Doordat wij gespecialiseerd zijn in acne behandelingen worden deze behandelingen bij ons vergoed door de zorgverzekering.

Voor een volledig overzicht van de behandelingen en bijbehorende prijzen verwijzen wij u graag door naar onze prijslijst. Mocht u nog vragen hebben of advies willen, neem dan telefonisch contact op met ons of kom langs bij ons in de zaak. Wij staan u met alle plezier te woord.

Sharmila, Schoonheidsspecialist

Als eigenaar van de beautysalon verzorgt Sharmila samen met Dennis sinds 2001 behandelingen om uw huid optimaal te kunnen verzorgen. Heb je binnenkort een feestje of wil je jezelf verwennen? In de schoonheidssalon kan je terecht voor veel soorten beauty behandelingen. Sharmila is gespecialiseerd in acne huidverzoring, huidverbeterende massage en lymfedrainage en is lid van anbos en provoet. 

Contact

Adres: Laan van Meerdervoort 490, Den Haag
Telefoon: 070- 392 2924