Kapsalon

Met bijna 35 jaar ervaring en een team van professionele kappers kunnen wij onze klanten voorzien van de gewenste coupe, kleur etc. Wij kunnen u voorzien van zowel de klassieke als de nieuwste trends. Ons team van knip- en kleurspecialisten staat altijd voor u klaar om u te voorzien van het juiste advies en de aandacht die u verdient. Voor onze behandelingen gebruiken wij de kwaliteitsvolle producten van Goldwell en Nioxin.

Voor een volledig overzicht van de behandelingen en bijbehorende prijzen verwijzen wij u graag door naar onze prijslijst. Mocht u nog vragen hebben of advies willen, neem dan telefonisch contact op met ons of kom langs bij ons in de zaak. Wij staan u met alle plezier te woord.

Dennis van Diggelen | Eigenaar

Als eigenaar van het atelier haar en huidverzorging doet Dennis samen met Sharmila zijn uiterste best om hun klanten het naar de zin te maken en naar alle tevredenheid te behandelen. Dennis is met bijna 35 jaar ervaring en een team van professionele kappers bezig om zijn klanten te voorzien van de gewenste coupe , kleur etc. Van zowel klassiek tot aan de nieuwste trends , kortom voor een ieder wat wils.
Het team van Dennis zijn kapsalon staan met zijn knip en kleurspecialisten altijd voor u klaar u te voorzien van het juiste advies en de aandacht die u verdient

Contact

Adres: Laan van Meerdervoort 490, Den Haag
Telefoon: 070- 392 2924